HomeWilford Spanien Vm Trøje Kandice
Wilford Spanien Vm Trøje Kandice

re Danny da Costa s strejke Wolfsburg smuttede tttere

I Tyskland passerede Borussia Dortmund chancen for at genvinde andenpladsen og havde brug for en 38. minut udligning fra Marco Reus for at redde et punkt på RB Leipzig i lørdagens sene kick-off. Tysklands Brasilien vm trøje fremadrettede afrundede Peter Gulacsi og scorede for at annullere Jean-Kévin Augustins 29. minuts åbner.
Patrick Cutrone holder Milan på farten, da Gattuso overvinder Rom | Paolo Bandini
Det resulterede i, at Schalke, som havde set Hertha Berlin tidligere på dagen igennem Marko Pjacas mål, holdt fast på andenpladsen. Vingen slog hjem et lavt kryds i det 37. minut for at forsegle en 1-0 sejr, der tog sin side foran Dortmund og holdt dem et punkt fri for Eintracht Frankfurt, der slog Hannover med samme mål takket være Danny da Costa's strejke.
Spanien vm trøje
Wolfsburg smuttede tættere på nedrykningssonen efter at have tabt 2-1 hjemme hos Bayer Leverkusen. En straffe fra Lucas Alario og en fint strejde fra Julian Brandt gav gæsterne en to-måls lead før Admir Mehmedi svarede til Wolfsburg med 11 minutter tilbage. Ellers holdt Hoffenheim deres jagt på et Europa League-sted med en 2-0 sejr i Augsburg, målene fra et par tidligere Premier League-angribere i Andrej Kramaric og Serge Gnabry, mens Hamburg - den eneste grundlægger af Bundesliga aldrig blive henvist, men nu i alvorlig fare - trak 0-0 hjemme hos 10-manden Mainz, der forbliver et sted over deres værter i 16. Mens Bayern München har titlen lige så godt som vundet, ser race for de fire bedste ud til at gå ned til ledningen, med kun fire point, der adskiller Schalke i andet og Leipzig i sjette.