HomeColin Fodboldtrøje MuoiDela
Colin Fodboldtrøje MuoiDela

Colin Fodboldtrøje MuoiDela

gtil langt bedre hold %EF%BBansigt et angst


Celtic begyndte anden halvdel i hausse humør og stadig ufatteligt, forsvarede PSG som om de næsten ikke var bekymrede, mens de angreb på vilje. I Rabiot havde de en performer uden tvivl mere imponerende end Manchester United Trøjer de fremadrettede, som hævder udbredt opmærksomhed.
Julian Draxler udløste panik i det keltiske målområde med et kryds, Lustigs afbøjning betyder mål nr. 4. Cavani ledes straks i en femtedel fra en usandsynlig vinkel. Celtic rutes sjældent hjemme; Det vil være lidt trøst, at anspænderne også vil gøre til langt bedre hold.
Liverpool Trøjer

Celtic ansigt et angst venter på at opdage omfanget af en uundgåelig Uefa sanktion efter en supporter invaderet banen og forsøgte at sparke Kylian Mbappé under 5-0 hjemme tab til Paris Saint-Germain.
Uefa bekræftede onsdag morgen, at det havde åbnet disciplinærsag mod Celtic over hændelsen, da en fan kørte bag et mål til accost Mbappé som Celtic forberedt på at genstarte kampen efter det tredje mål. Celtic er blevet anklaget for et antal 'field invasion' og vil få deres sag hørt af UEFA's kontrol, etik og disciplinær organ den 19. oktober, udtalte en erklæring fra det europæiske styrende organ.
Nøglen til Celtic's bekymring vil være en række UEFA-sanktioner, der i alt er over 160.000 £ for 12 lovovertrædelser i løbet af de sidste seks år. Den sidste kom i starten af ​​denne sæson, efter at et flag i paramilitær stil blev fløjet, da Linfield besøgte Celtic Park til en Champions League-kvalifikation. Der er nu en alvorlig frygt for Celtic af delvis stadion lukning for en europæisk fixture, en følelse intensiveret af den højt profilerede karakter tirsdag aften hændelse.